joi, 4 februarie 2010

Questioning the wrong side of the bed

Ilogic? totul in jur.

Denaturati? persoanele care se pot numi doar in acte.

Nenorocita? viata care nu te lasa sa-ti tragi deloc suflul si te loveste in continuu fara sa ai dreptul la replica.

Cruda? soarta...

Rau? de fiecare data cand te gandesti la exact ceea ce n'ar trebui

Intrebarea precedenta CUI? TIE! Tu esti fraerul despre care teoretic se vorbeste mai sus. Esti satul de tot ce e in jurul tau rau,si binele dispare in nenorocire. Te gandesti numai la natura stranie a existentei tale...te intrebi daca si altii o duc asa de rau...si iti raspunzi singur: da,sunt altii care n-au ce manca,care n-au unde dormi...care n-au, n-au si iar n-au...da.n-au.bun frate.si ce ma f*te pe mine grija ca altii n-au ? Da-ma dracului, ca traiesc in Romania!!!! Aici iti zic si eu si iti zici singur ca esti perfect constient de faptul ca daca incepe sa iti pese de altii si sa uiti de tine, esti
M
A
N
C
A
T
!
MANCAT!
Daca se intampla ce am descris in ultima fraza,poti sa-ti iei si tu adio de la tot putzinul care il aveai,ca sa nu mai zic de visele care ti le'ai facut de mic si te complicasei atat de mult incat sa crezi ca pot deveni cu adevarat realitate...cate planuri...cate sperante...de ce ? -> Degeaba!
Compatriotii nostrii au murit degeaba in '89 ...ceausescu a fost impuscat degeaba...comunismul a fost inlaturat ,ghici de ce :)). corect. DEGEABA!

Dar lasand astea la oparte...am derivat grav de la subiect...dar fie ...sa n'o dam din cola'n fanta si din fanta'n sprite cu nimeni :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu