marți, 19 iulie 2011

Generalitati

                          Dragii mei, va pup de la mare si imi este dor de voi.                     Cam asa suna orice text de pe orice vedere trimisa de copil proaspat scapat pentru prima data de-acasa pe litoral. Asta am facut si eu pentru bunica mea ,pe care, declarand public, o iubesc mai mult ca orice pe lume,  deoarece mereu mi-am dorit sa trimit si eu cuiva o vedere,si desi n-am plecat acum prima oara, nu am avut niciodata timp sa trimit.
                   Aceasta era doar o mica introducere intr-un nou capitol din viata mea numit "Totul simplu si nimic mai mult sau mai putin important decat altceva.
                         Si am motive sa scriu. In afara faptului ca nu am mai scris demult, acum pot sa spun ceva ce multa lume nu ar crede si oricum nu crede: SUNT FERICIT! Da. Sunt bine. Stati linistiti, ca nu e binele la care sperati voi toti. That ain't gonn' happen. Cereti prea mult de la viata mea.  Sunt genul acela de bine in care iubesc, am iubit si voi iubi, si sunt fericit ca am iubit si realizez ca nu regret nimic. Lucruri care se transformau in simple ganduri ce ma aduceau la disperare ma aduc acum cu zambetul pe buze. Am ajuns sa cred (PANICA!!!!!!) ca se poate trece peste orice daca vrei, si cu atat mai mult daca are cine sa te-ajute. Si odata cu trecutul peste, dispar toate regretele. Nu mai rasuna in cap " imi bag pula-n tot ce-a fost ca a fost degeaba" pentru ca erau doar frustrari ale temperamentului meu coleric, dezvoltat de mic si cu care am fost obisnuit ani de zile. Dar am aflat ca viata nu inseamna doar nervi, frustrari, grija zilei de maine si foamea de bani. Viata inseamna sa fi fericit pentru absolut tot ce te-a facut cel putin odata sa zambesti!  
                       Si terminand acum cu emoizeala, vine sfatul zilei, un remake dupa Mircea Badea: faceti tot posibilul si scapati de stresul orasului, fie ca e Bucuresti, fie ca e Dodalna Deal, si plecati la mare. Nu spun sa va mutati acolo, doar sa treceti si sa simtiti nisipul fierbinte si apa numai buna de imbaiat sa va atinga picioarele. Sunt in Costinesti de 4 zile si vreau sa va spun ca pana ieri nu stiam cum sa fac sa plec mai repede acasa, dar acum nici ca m-as mai intoarce in jegul ala de oras. E liniste, e pace, e distractie, e voie buna, toata lumea se intelege bine cu toata lumea...


                                                               E totul atat de simplu...la fel si eu. Simplu.Indragostit.Fericit. 
Tot ce e nevoie pentru a obtine asa ceva este sa ti-o doresti suficient de mult.
Si ca sa inchei, imi salut, pup si respect toti prietenii de la mare. Va recomand si voua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu