joi, 10 iunie 2010

A venit vara.Da'o dracu,acum astepti mai repede seara

Deci...fratii mei de'o natie si o religie asemanatoare...sau ma rog...aproape asemanatoare....dupa cum probabil ati realizat,sau nu ...A VENIT IN SFARSIT IN P**A MEA VARA!!! gata cu nametii de 2 metri care te inghiteau din decembrie si pana in ianuarie, mai rau decat o avalanse in himalaya, gata cu RATB'urile impotmolite care te duceau la liceu in triplu timp fata de o zi normala... (pt cine cunoaste: ) gata cu molia care se crizeaza ca de ce nu ajungem noi la sfarsit de semestru, inceput de februarie, la scoala,cand nametii din fata blocului nu'i mai ia nici macar salubritatea cu vola, iar apoi draga si scumpa de ea,cu o zi inainte sa se termine scoala,spune ca ne motiveaza absentele din cele doua zile de ninsoare viscolita...gata cu profu de fizica care ne futea la creier din ce in ce mai rau,in fiecare zi de marti,dupa orele de sport,sa ii ramanem lui la lectie deoarece "e materie importanta.intra la teza.o sa va ajute in viata mai mult decat 2+2=5" :)) saracu fuca...
Dar ma rog :)) chiar nu era aceasta ideea :))ideea era,ca, desi nici macar jumata lunii iunie nu e, afara avem temperaturi de 30-35*C!! deci NU mai e de stat afara!!! nu mai e de pierdut vremea langa cu drumuri plictisitoare acasa-scoala, acasa antrenament si tot asa...e vremea de terase cu stropitoare, beri cat mai reci, medicamente cat mai putine (pt cunoscatori:)) ), lazile de inghetata in congelatorul de sub pat, aerul conditionat pornit la maxim, factura la electrica cu cat mai multe zero'uri :)). E vremea cand uiti ca ai doar 10 lei in buzunar,si te duci la stanley bet,si ori ii pierzi si stai cu buza umflata toata ziua,ori ii faci 100, si rupi blue ciel'u, apa nova sau bamboo in 14,cu o piscina care nu te mai lasa sa iesi din ea, o dama langa tine care sa te relaxeze si mai mult si sa te imfierbante mai tare decat soarele toropitor de vara, si desigur, sa nu uitam, un cocktail cu cat mai mult alcool si cat mai multa gheata care sa faca dintr'o zi obisnuita, o clipa in paradis pentru un om de teapa ta. deja visam prea mult,nu ? visele ca visele,dar sa vezi realitatea :)) zilele trecute am facut pariu cu un prieten pe o suma frumusica de bani ca, pana la sfarsitul anului, basescu si/sau boc vor ajunge ca si tovarasul ceausescu :)) dragii mei cititori,va garantez ca va fi o a doua revolutie, pentru ca deja se aplica un regim de austeritate...adica da'i dracului doamne iartama....pentru o persoana cu un venit mai mare sau egal cu 1000 RON/luna, de la 1 decembrie 2010, apa calda va ajunge de la 119 ron la 300, caldura la fel, iar intretinerea de la 250ron la 500. Cine dracu va credeti voi domnilor guvernanti,parlamentari si ce organu meu de reproducere o'ti mai fii? sau mai bine zis, credeti ca toti romanii am furat cat ati furat voi in ultimii 21 de ani? va inselati,da'ti'va'n cacat de aici! luati si cheltuiti din buzunarele voastre pentru tot ce ati furat si gresit, ssi nu ne mai trageti pe noi la raspundere, nu ne mai taiati noua salariile,pensiile si alocatiile, ca sa astupati gaurile pe care tot voi le'ati creat!!! nu's cine stie ce mare cunoscator de politica, dar nu sunt nici un ipocrit care sa inchida ochii cand vede cum totul se duce de rapa in jur, din cauza unor hoti si unor nenorociti care nu stiu altceva decat sa fure, sa fure si iar sa fure, pentru ei si numai pentru ei. asa ca TREZITI'VA! NOI SUNTEM GENERATIA CARE PUTEM SCHIMBA CEVA!


Si uite cum se ajunge de la o discutie despre toropeala de afara la politica noastra ce de toate zilele :)) vedeaias morti pe toti :)). dar ce pot sa zic...dragii mei...contacta'ti'ma si vara asta sigur ne vedem ori la o terasa,ori la o piscina... mai putin in perioada 4-11 august cand sunt in concediu de odihna :)) si nu uitati: AM PRIETENA!!!!!! asa k imi pare rau fetele care esteti multe ...:)) this politician's taken :)) |cTz:/ wants peace and quiet. So....c'est la vie :-??



Morala: Daca te cheama Basescu, ramai marinar si arunca'te din avion fara parasuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu